Ülkemizin en bilinen kamu kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Göç İdaresi Genel Müdürlüğü açığın olduğu ve il ve bölgeler için kamuoyuna memur ve personel alımı ilanları yayımlamakta olup geçtiğimiz günlerde farklı pozisyonlar için ilan duyuruldu.

Buna göre yayımlanan ilan ile Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 335 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, adaylar ilgili ilana nasıl başvuru yapabilir adayların tüm sorularını www.isinolsa.com ekibi olarak açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 memur alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre merkez teşkilatı için büro personeli 79 personel, kameraman 1 kişi, taşra teşkilatı için büro personeli 239 kişi, kameraman 1 kişi, sosyal çalışmacı 16 kişi alınacak olup toplam 318 büro memuru, 1 kameran ve 16 sosyal çalışmacı olmak üzere toplam 335 memur alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 memur alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların 9 Nisan 2018 tarihinden 17 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Pozisyonlara göre aranan mezuniyet düzeyi ve şartlar değişiklik göstermekte olup maaşlar 2 bin 100 liradan başlamakta ve 3 bin liraya kadar yükselmektedir. Başvuru ile diğer detaylar hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki linki takip ediniz.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim