Gençlik ve Spor Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Genel olarak alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmakta olup adaylara mülakatlarda düzenlenebilmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklama ile avukat kadrosu için toplam 10 personel alımı gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Başvurular devam etmekte olup adayların 24 Şubat 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Son Başvuru 24 Şubat 2017!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 13 Şubat 2017 tarihinden beri kendi bünyelerinde avukat pozisyonunda istihdam etmek üzere başvuruları kabul etmeye devam ediyor. Alım ilanına adayların 24 Şubat 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler

Gençlik ve Spor Bakanlığı 10 avukat personeli alımı için müracaatları 24 Şubat 2017 tarihine kadar kabul ediyor. Peki başvuru sırasında adayların yanlarında bulundurmaları gereken belgeler nedir?

Vesikalık resim
Avukatlık ruhsatnamesi
Özgeçmiş formu

Yukarıda başvurular sırasında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aranmakta olan belgeler verilmiştir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı ile konu hakkında görüşme yapabileceği gibi yine Bakanlığın resmi internet sitesi aracılığı ile 24 Şubat 2017 tarihine kadar müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Son başvuru 24 Şubat'ta ve adayların yarın kesinlikle başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru tarihleri uzatılmayacaktır.

www.gsb.gov.tr
Editör: TE Bilisim