Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) geçtiğimiz günlerde yaptığı duyurusunda kura yöntemiyle 3243 işçi alımı yapacağını açıklamış ve adayların başvurularını toplayacağını belirtmişti. Başvurularını gerçekleştiren adayların heyecanlı ve meraklı bekleyişi nihai listelerin açıklanma sürecine kadar devam etti ve yapılan daha sonraki bir açıklamada, başvurusu alınan herkesin yer aldığı nihai listeleri İŞKUR üzerinden yayımlandı. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan 3243 işçi alımıyla alakalı nihai listeler, İŞKUR iş başvurularım bölümünden adayların kullanımına açıldı. Nihai listede yer alan adaylar için bir sonraki adım kura çekiminin yapılacağı günü ve saati beklemek oldu. Başvuru yapan onbinlerce aday, GSB kura çekimi ve yerini merak ediyorlar.

GSB KURA ÇEKİM TARİHİ VE YERLERİ BELLİ OLDU - İŞTE AÇIKLAMALAR

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarla 3243 işçi alımı kura çekim tarihi ve yerleri kamuoyuna bildirildi. Bakanlık yaptığı açıklamasında kura çekim tarihini 27 Şubat 2019 olarak ve kura çekim saatini ise 10.00 olarak aktarmıştır. Her ilde noter huzurunda kura çekim işlemleri gerçekleştirielcektir. Yürütülen kura çekimlerinin ardından adayların işe yerleştirmeleri, başvuru yaptıkları ilgili pozisyonlar aracılığıyla yapılacaktır. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, her il için kura çekim yerlerine de yer verildi. Bu yerlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

İŞKUR GSB 3243 İŞÇİ ALIMI TÜM KURA ÇEKİM YERLERİ VE SAATLERİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada tüm kura çekim yerleri ve saatleri kamuoyuna duyurulmuştur. 27 Şubat 2019 tarihinde Türkiye geneli olarka tüm illerde yapılacak noter huzurundaki kura çekim işlemine yönelik kura çekim yerleri, aşağıda yer alan kılavuzda bulunmaktadır. Başvuru yapan ve kura çekim sonuçlarını merakla bekleyen adaylar, ilgili kılavuz aracılığıyla tüm illerin kura çekim yerlerine göz atabilirler.

GSB İŞÇİ ALIMI BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN UYGULAMALARI İNDİR - İŞE GİRİŞTE SORUN YAŞAMA!

Uygulamalarımızı indirerek tüm gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilir, GSB işçi alımlarıyla alakalı bilgilendirmeleri alabilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da GSB işçi alımı bilgi paylaşım sayfamızı takip edin! Tıkla, takip et.

TÜM İLLERDEKİ KURA YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.