Ülkemizin en bilinir kamu kurumları arasında yer alan ve aralıklarla ihtiyaçlarına göre memur ile personel alımları gerçekleştirmekte olan Gençlik ve Spor Bakanlığı bu sene çok sayıda alım yapacak olup yine geçtiğimiz günlerde 30 kişilik memur alımını kamuoyuna duyurmuştu.

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu ve yapılan duyuru da Gençlik ve Spor Bakanlığının 30 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak, hangi bölüm mezunları alım ilanına başvuru yapabilir?

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 30 memur alımı yapıyor. Peki hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir. Buna göre Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakülteleri Mezunlarından 10 kişi, Sosyoloji Bölümü Mezunlarından 10 kişi ve Psikoloji Bölümü Mezunlarından 10 kişi alınacak olup toplam 30 memur alımı yapılacaktır. Peki ilan detayları nedir? Nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI ve BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre toplam 30 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki ilan detayları nedir? Alımlar uzman yardımcılığı kadrosu için yapılacak olup adayların KPSS'den en az 70 ve zeri puan almış olması gerekiyor. Başvurular 16 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olup adaylar müracaatlarını Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesi ya da e-devlet aracılığı ile gerçekleştirecektir.

Editör: TE Bilisim