Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Gençlik ve Spor Bakanlığı hem kendi bünyesi hemde kendisine bağlı kamu kurumları için özellikle son birkaç senedir ciddi atamalar gerçekleştirmekte olup bu senede ilgili kurumun yapması bekleniyor.

Buna göre 2018 yılı içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığının kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda görev yapmak üzere toplam 13 bin kişilik memur alımı yapması beklenmektedir. Peki bu alımlara ilişkin her hangi bir duyuru yapıldı mı, alımlar ne zaman yapılacak? www.isinolsa.com ekibi olarak şu ana kadar yapılmış tüm duyurular hakkında sizlere bilgi veriyoruz.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2018 yılı içerisinde toplam 13 bin kişilik memur alım yapması bekleniyor. Peki alımlar hangi kurumlar tarafından yapılacak? Buna göre alımların Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR, Spor Genel Müdürlüğü tarafından atamaların gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

İlgili üç kurumun toplam 10 bin memur alımı yapması beklenirken geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile BESYO mezunlarına müjde vererek 3 bin kişilik atamanın yapılacağı belirtildi. Yani bu sene toplam 13 bin kişilik kamu personeli ilanının kamuoyuna yayımlanması bekleniyor. Duyurular geldikçe sizleri bilgilendireceğiz ilanlardan ilk haberdar olmak için www.isinolsa.com sitemiz aracılığı ile tüm detayları öğrenebilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - İzin almadan kullanılamaz. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.