Bilindiği üzere bu sene Maliye Bakanlığı bünyesinde bulunan Gelir İdaresi Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapması beklenmekteydi. Alım ilanının ne zaman yaymlanacağı vem üacaatların ne zaman yayımlanacağı beklenirken sonunda müjdeli haber geldi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi sosyal medya hesabı ile Maliye Bakanlığı bünyesinde bulunan Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin memur alımı ilanı bekleyen adaylara müjdeli haberi duyurdu.

MÜRACAAT TARİHLERİ DUYURULDU

Maliye Bakanlığı bünyesinde bulunan Gelir İdaresi Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin memur personel alımı hakkında duyuruyu Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptı. Bakan resmi twitter hesabından 3 farklı tweet atarak Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin memur alımını duyurdu.

Yine alımların yeni Kamu Personeli Seçme Sınavı yapılmadan düzenleneceği belirtilirken Bakan Naci Ağbal alımların 2015 ve 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile yapılacağını duyurarak adaylara sınavda başarılar dilediğini belirtti.

Buna göre müracaatlar 10 Nisan 2017 tarihinde başlayacak ve 28 Nisan 2017 tarihine kadar müracaatlar yapılmaya devam edilecek. Bu tarihler arasında yapılacak olan müracaatlar sonucunda gelir uzmanlığı sınavına girmeye hak kazanan adaylar duyurulacaktır. Yapılacak olan sınav doğrultusunda Gelir İdaresi Başkanlığı için 2 bin memur personel alımı yapılacak.