Geçtiğimiz aylar itibariyle gündeme gelen ve PTT PAL bünyesine alımı yapılacak olan 1100 personel süreciyle alakalı PTT PAL yeni bir açıklama gerçekleştirildi. Yayımlandığı andan itibaren büyük ilgi gören, çok sayıda kişi tarafından başvurulacağı bilinen ilan, yayımlanma sürecinin ardından kısa süre içerisinde yayımdan kaldırılmıştı. PTT PAL 1100 personel alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor, kurum tarafından bir açıklamanın yapılması bekleniyordu. Sosyal medya platformlarında ve çok sayıda haber sitesinde konu edinilen bu ptt personel alımı (PAL) konusunda resmi açıklama yapıldı.

PTT sitesinde yayımladı, ilana başvurular durduruldu, personel alımı ertelendi

Mevcut yapılanmadaki çalışmaların tamamlanmaması ve buradaki planlamaların daha sağlıklı yürütülebilmesi adına PTT PAL bünyesine yapılacak ptt personel alımı süreçlerinin durdurulduğu aktarıldı. Kurum tarafından yapılan resmi açıklamada " Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir. " ifadelerine yer verildi.

PTT PAL 1100 personel alımı ertelendi, PTT bünyesine alımlar devam ediyor

PTT PAL 1100 personel alımı durduruldu ancak, özel bir kariyer sitesi üzerinden PTT bünyesine personel alımları yürütülmeye devam ediliyor. Bu personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan bağlantıdan ilan detaylarına erişim sağlayabilirler. Tüm ilanlardan haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

PTT personel alımı için tıklayınız.

Mobil uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim