Ülkemizin önemli kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için yıl içerisinde Maliye Bakanlığından aldığı izinler doğrultusunda kamu personeli alımları gerçekleştirilmektedir.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden yeni duyurulan ilana göre en az lise mezunu toplam 152 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 152
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim
Başvuru Başlama Tarihi: 28 Eylül 2017
Alım Yapılacak Pozisyon: Daimi Proses İşçisi

TÜM DETAYLAR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ortaöğretim ve önlisans mezunu toplam 152 kişilik daimi kamu personeli alımı yapacak.

Alınacak olan personeller üç farklı bölgede çalışacak bu bölgeler Bandırma Bor ve Asit Fabrikası İşletme Müdürlüğü, Emet Bor İşletme Müdürlüğü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüdür. 150 kişi ortaöğretim yani lise mezunu olacak iken 2 kişinin ise önlisans mezunu olması gerekiyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup müracaatlar 28 Eylül 2017 tarihinde başlayacak. İlanın yayımlanması ile yeni bir duyuru yayımlayacağız.

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim