Ülkemizin et ve süt ihtiyaçlarının karşılanabilmesi, halka uygun fiyata ürün sunulması için kurulan ve Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunmakta olan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı ilanları kurun tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR ya da merkezi atama aracılığı ile gerçekleştirmektedir. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam 7 kişilik memur, personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 7
Durum: Kamu / Daimi Personel
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALINACAK POZİSYONLAR

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 7 kişilik en az ilköğretim mezunu daimi personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir.

Sıhhi Tesisatçı - (İŞKUR İlan No) 00004137914
Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni - (İŞKUR İlan No) 00004137946
Makine Bakımcı - (İŞKUR İlan No) 00004137976
Kasap - (İŞKUR İlan No) 00004138453

Yukarıda Et ve Süt Kurumu Müdürlüğünün hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğünün personel alımına başvuru yapmak için adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve ilan numarası ile detayları öğrenerek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim