İlgi gören kadrolardan olan hastane personeli alımına yönelik yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinde çok sayıda kadroya yönelik olarak yayımlanan ilanların yanı sıra, hasta kayıt kabul memuru pozisyonuna yönelik ilanlar da yayımlanıyor. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyecek ziyaretçilerimiz için bilinmesi gereken detaylara ve başvuru bağlantılarına haberimizde yer vereceğiz.

Hasta kayıt kabul memuru ne iş yapar?

Hastanelerde görev yapan kayıt kabul memurları, hastaların ilgili birimlere yönlendirilmesi noktasındaki kayıtları tutan, onların evraklarını ve bilgilerini, sonuçlarını sistem üzerinden giriş yapan ya da kontrolünü sağlayan kişilerdir. Hastanelerde hastayı ilk karşılama alanı olan danışma alanında ilk muhattap alan kişidir. Kişinin şikayetini öğrenerek ilgili birime yönlendirilmesini, varsa sonuçlarının görüntülenmesi ya da diğer işlemlerinin yürütülmesini sağlar. Hastanelerde farklı şartlar ve nitelikler üzerinden istihdam edilerek görev alırlar. Tüm hastanelerin uyguladığı maaş politikaları farklılık göstermektedir.

Başvuru şartları ve diğer detaylar hakkında bilgilendirme

İŞKUR üzerinde yayımlanan en az lise mezunu memur alımı için hasta kayıt kabul memuru alımı yapıldığını aktarmıştık. Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirildiğinden, başvuru yapacak adayların İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir. İŞKUR üye profili bulunan adaylar ilanın diğer detaylarını ve görev alınacak kurumları görebilirler. Başvurulardan önce üye profillerinizdeki bilgilerin doğruluğundan emin olup, daha sonrasında başvuruları gerçekleştirmeniz faydanıza olacaktır. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, İŞKUR üzerinden doğrudan arama yaparak yayımlanan ilanlara erişim sağlayabilirsiniz.

İlanlar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim