Emniyet Genel Müdürlüğüne polis alımları dışında kadrolu memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilerek resmi gazete açıklanan personel alımları 21 farklı şehirde yapılacak. Adaylar başvurularını nasıl gerçekleştirecek. Başvuru şartları neler? Yardımcı hizmetler sınıfında Hizmetli kadrosundaki, alımlar için başvuru süresi 4 Şubat tarihinde başlayacak. Diğer detaylar ise şu şekilde;

EGM 21 ŞEHİRDE PERSONEL ALIMI;

EGM'ye yapılacak olan alımlar için kaç kişi alınacak ve hangi ilde ne kadar personel alınacak. Kadro dağılımı şu şekilde; Hakkari 4, Kars 2, Diyarbakır 2 Nevşehir 2 Samsun 4 Van 2 Yalova 2 Gümüşhane 1 Kırklareli 1 Muş 2 Mardin 2 Siirt 2 Sinop 1 Şırnak 6 Yozgat 1 haberleşme dai.bik. (Ankara) 1 özel harekat bik. (Ankara) 2 koruma Dai.Bşk. (Ankara) 1 narkotik suçlarla mücadele Dai.bik. (Ankara) 2 sosyal Hizmetler Dai.Bşk. (Ankara) 2 terörle mücadele dai.bik. (Ankara) 2 polis akademisi bik. (Ankara) 1 Bayburt Pomem 2 karaman Pomem 2 Trabzon POMEM 2 Rüştü Ünsal Pmyo (İzmir) se 1 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adaylar 657 DMK 4-A maddesine göre kadrolu olarak istihdam edilecekler. toplamda 54 kişilik alım için başvuru tarihleri 4 Şubat ile 8 Şubat tarihleri arasında yapılacak. 2018 KPSS puan sıralamasından en yüksek puandan başlanarak kadro sayısının 5 katı kadar aday lsitesine giren adaylar mülakat veya uygulama sınavına çağırılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar egm.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek.

Adayların 657 sayılı DKM'nın 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. EK-1 sayılı tablodaki öğrenim şartlarını taşımak ve yapılacak sağlık şartlarını taşımak güvenlik ve arşiv araştırması şartlarını taşımak sözlü sınavdan başarılı olmak gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim