Ege Üniversitesi Rektörlüğüne farklı kadrolarda 90 personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanlarına göre İzmir Ege Üniversitesine eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği alımlar için 17 Aralık tarihine kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI;

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden İŞKUR il hizmet müdürlüklerinden, hizmet noktalarından 5 gün içerisinde başvurular tamamlanacağı açıklanmıştı. EKPSS'ye tabi olarak başvuru yapacak olan adayların puana ait olan yılı işaretlemeleri gerekiyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından açılanacak nihai listede asıl aday kadar yedek aday belirlenecek. İhtiyaç doğrultusunda yedek adaylardan da çağırılabilecek. Başvurularda adayların eğitim durumu, tecrübe şartı, yaş ve özel şartlara uygun olmak gerekmektedir. Aksi halde adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Adayların başvuru özel şartlarına göre; emeklilik yaşlılık ya da malullük maaşı almıyor olmaları, daha önce kamu kurumlarından disiplin nedeniyle yada meslekten ihraç olmamış olmaları, herhangi bir örgün öğrenimde eğitimlerinde devam etmiyor olmaları istenildi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Ege Üniversitene yapılacak alımlarda; Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği), Yapı Tesisat Sistemleri/Sıhhi Tesisat/Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatı Teknisyeni, Yemekhane işçisi, Büro Memuru (Genel), Bilgisayar Programcısı, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi (İnşaat), Elektrik Teknisyeni, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pişirici (Ekmek), Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) kadrolarında istihdam sağlanacak. Adayların 17 Aralık tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Aşağıdaki linki kopyalayarak, yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

İlan ayrıntıları: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İlanlara erişmek için işyeri ünvanında "EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ" yazarak arama yapmak yereli oalcaktır.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim