Ülkemizin en köklü üniversiteleri arasında yer alan ve başarıları ile sıklıkla gündeme gelen Ege Üniversitesi açık pozisyonları için aralıklarla akademik personel ve sözleşmeli personel alımları gerçekleştirmektedir. Ege Üniversitesinin ilanları rektörlük tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için kamuoyuna gönderilmektedir.

Ege Üniversitesi tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 16 kişilik memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve personel alımına ilişkin detaylar nelerdir.

İLAN BİLGİSİ ve ARANACAK ŞARTLAR

Ege Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 16 kişilik memur alımı yapıyor. Alım yapılacak pozisyonlara bakıldığında Döner Sermayeden 3 Sağlık Teknikeri ve 8 Hemşire alacak. Özel bütçeden ise 5 kişilik kadro ile hemşire alımının yapılacağı görülmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Ege Üniversitesi bünyesine toplamda 16 sözleşmeli personel alacak. Adaylar bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Ege Üniversitesi toplam 16 memur alımı yapılıyor. Peki başvurular ne zamana kadar yapılacak. Buna göre adayların 14 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru formunu elde ederek şahsen müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ