Ülkemizde bulunan devlet kurumlar, Kamu Kuruluşları ve kamu kurumları bünyelerinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek için memur alımı, Kamu Personeli Alımı ve İşçi alımı yapılıyor.Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek. Buna göre İşin Olsa ailesi olarak sizlere alım yapacak kurumlar hakkında ve başvuru bilgileri hakkında bilgiler aktaracağız.

DÜŞÜK KPSS PUANI ALIM YAPAN KURUMLAR:

kamuya Kamu Personeli Seçme Sınavına puan durumuna göre binlerce memur personel adayı alınıyor. Bu kapsamda, Savunma Sanayi Başkanlığı, Kulp Belediyesi, Merkez Bankası, TEDAŞ, Evreşe Belediyesi, Diyarbakır Belediyesi, Senir Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma genel Komutanlığı, Tarım kredi ve Kooperatifleri, Yüzüncü yıl üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Kocaköy Belediyesi memur personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Düşük KPSS puanı ile alım yapacak kurumlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 veya 20 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarını kullanmasından yoksun bırakılmamış olmak, Affa uğramış bile olsa herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Askeri Personel alımları için henüz askerliğini yapmamış veya yapıyor olmak gibi genel nitelikler aranacak.

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE ALIMLAR VE ÖZEL ŞARTLARI:

Yukarıda bahsini geçirdiğimiz kamu kurumları düşük kpss puanı ile alım yapacak olup, KPSS den düşük puan almış olanlar için umut kapısı olmaktadır. Bizde İşin Olsa ekibi olarak düşük kpss puanı ile alım yapan kurumları tek sayfada topladık ve aşağıda ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz.

Ayrıca Memur Alımı, Personel Alımı, Kamu Personeli Alımı, İşçi Alımı ve Askeri Personel alımı ilanlarından her zaman haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz. Veya bizleri sosyal medya hesapları üzerinden takip ederek ilanları ana sayfanız üzerinden görebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayi Başkanlığı: Başkanlık bünyesine toplamda 34 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Bu bağlamda SSB Proje Mühendisi pozisyonunda 15 ve proje Asistanı pozisyonunda 19 sözleşmeli personel alacak ve adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı arayacak. Adaylar başvurularını en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Kulp Belediyesi 1 Kişilik boş kadro ile Mimar alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Evreşe Belediyesi: Belediye 2 farklı kadro ile Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alacak. Buna göre Lisans mezunu 1 Veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve 1 Memur alacak. Ön Lisans mezunu ise 1 memur olmak üzere toplamda 3 memur alımı yapacak. Adaylardan KPSS den en az 55 ve 60 puan almış olmak şartı ve alım pozisyonuna göre belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Diyarbakır Belediyesi: Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi toplamda 387 kişilik boş kadrosu ile farklı 42 kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. İlgili ilana Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar yer almakta ve adayların KPSS den Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için ve kadro dağılımını öğrenmek için Buraya Tıklayınız.

Senir Belediyesi: Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olan adayları başvuru yapabileceği bu ilan ile Senir Belediyesi 2 Zabıta memuru ve 1 itfaiye eri alımı yapacağını belirtti. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Ssahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine Astsubay alımı için ilan yayımladı. Farklı kontenjanlarda olmak üzere toplamda 300 kişilik boşluk ile Astsubay alımı yapılacak. Buna göre 60 KPSS Puanı ile alım Branşları, 20 Kadın 10 Erkek İkmal, 15 Erkek Uçak Bakım, 15 Erkek Bilgi Teknolojisi, 8 Kadın 8 Erkek İdari ) Büro ) ve 7 Erkek 7 Kadın İdari ( Adalet ) alınacak. KPSS Şartı aranmadan ise, 150 Erkek Güverte, 60 Erkek Makine branşlarında olmak üzere toplamda 300 Astsubay alımı yapılacak. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı: Jandarma Sözleşmeli olarak Lisans veya Ön Lisans Mezunu, 2 bin 343 Erkek ve 300 Kadın Jandarma, 117 Erkek ve 22 kadın Personel, 84 Erkek ve 5 Kadın İkmal, 16 Erkek ve 6 Kadın Maliye, 6 Erkek ve 2 Kadın Bando, 40 Erkek Uçak/Helikopter Teknisyeni, 73 Erkek İstihkam, 136 Erkek Bakım, 175 Erkek Muhabere alımı yapacak. Muvazzaf olarak ise 50 Erkek Sağlık ( Muvazzaf ) olmak üzere toplamda 3 bin 375 kişilik boşluk ile Astsubay alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak ve ilgili ilana erkek veya bayan adaylarda başvuru yapabilecekler. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Tarım Kredi Kooperatifleri: Tarım kredi farklı bölgelerde olmak üzere 98 memur personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyonlar ise, Ziraat Mühendisi, Kooperatif Görevlisi olacaktır. İlgili ilanlara Lisans mezunu ve Ön Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olma şartı aranacak. Ancak Ziraat mühendisi pozisyonuna KPSS şartı aranmayacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kocaköy Belediyesi: Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda 1 Sosyolog alınacak Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.