Kamu Personeli ve memur alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya çok sayıda Düşük KPSS puanı ile alım yapılacak. Alımlar farklı pozisyonlarda ve niteliklerde yapılacak olup, adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gereklidir. Ayrıca adaylara KPSS puan sıralaması yapılacak olup Sınav yapılacaktır. Puan sıralaması, En yüksek puandan başlanmak sureti ile en düşük puana kadar yapılacaktır. İşin Olsa ekibimiz tarafından hazırlanan bu haberde Düşük KPSS puanı ile alım yapacak kurumlara ulaşarak başvuru yapabileceksiniz.

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE ALIMLAR:

Kamuya Düşük KPSS puanı ile yani en az 50, 55 ,60 ve 65 puan ile yüzlerce personel alımı yapılacak. Buna göre, Uludere Belediyesi, Eleşkirt belediyesi, Nusaybin Belediyesi, Savunma Sanayii Başkanlığı, Tarım kredi Kooperatifleri, İstanbul Üniversitesi ve Türk Standartları Enstitüsü memur personel alımı yapacaklar.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İlgili kurumlar adaylardan başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 ile 65 arasında puan almış olmak şartları aranacak.

ALIM YAPACAK KURUM VE GENEL BİLGİLER:

Aşağıda sizlere Düşük KPSS puanı ile alım yapacak kurumların bilgilerini ve başvuru tarihleri hakkında bilgiler paylaşacağız.

İstanbul Üniversitesi:

üniversite bünyesine toplamda 131 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre kadro dağılımı Lise Mezunu 100 ve Lisans mezunu 29 Hemşire, Lisans Mezunu 1 Çocuk Gelişimcisi ve 1 Sosyal Çalışmacı şeklinde kadro dağılımı var. Bu yönde adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans ve Lise mezunu seviyesinde KPSSP3 ve KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak ve adaylardan pozisyonuna göre en az 50 KPSS puanı almış olmak şartı aranacak. Adaylar başvurularını en geç 22 ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayii Başkanlığı:

Başkanlık bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için KPSS 60 puan ile 34 kişilik kadro ile alım yapacak. Buna göre Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı yayımladığı ilana göre Proje Mühendisi ve Proje Asistanı kadrolarına alım yapacak. Buna göre Proj Mühendisi pozisyonunda 15 ve proje Asistanı pozisyonunda 19 sözleşmeli personel alacak. Buna göre adaylardan pozisyonuna göre KPSS den en az 65 ve 70 puan almış olmak şartı aranacak olup adaylar başvurularına 01 Mart 2019 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Türk Standardları Enstitüsü ( TSE ):

TSE bünyesine 5 kişilik boşluk ile Adana, Ankara, Konya, Manisa ve Kocaeli/Gebze illeri için Bahçıvan alımı yapacağını belirtti. Başvuru şartları arasında adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Tarım/Ziraat Meslek lisesi mezunu olmak şartları yer almaktadır. Başvurular 22 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Nusaybin Belediyesi:

Belediye 24 kişilik boş kadro ile bünyesine memur alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Bu bağlamda Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu memur personel alımı yapacak. Buna göre Lisans Mezunu, 3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar, 5 Memur, 1 Tahsildar, 1 Sosyolog, 2 Mühendis, 1 Bilgisayar İşletmeni ve 1 Psikolog alacak. Ön Lisans Mezunu 3 Tekniker, 1 Memur, 5 Zabıta Memuru alımı alınacak. Lise Mezunu ise 1 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adaylardan KPSS den en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Lisans mezunlarından KPSSP3, Ön Lisans mezunlarından KPSSp93 ve Lise mezunlarından KPSSp94 puan türü aranacak. Başvurular 11 ocak 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Eleşkirt Belediyesi:

Belediye KPSS den en az 55 puan almış olan ve Antrenörlük Eğitimi Lisans Programlarından mezun olmuş olmak şartı ile 1 Antrenör alımı yapacak. Bunun dışında 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak şartları aranır. Başvurular en geç 21 Ocak 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Uludere Belediyesi:

Uludere Belediyesi bünyesindeki personel eksikliği için, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi kapsamında 2 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapılacak. Buna göre, Ön Lisans programlarından mezun olmak şartı ile 1 Zabıta Memuru ve Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı ile 1 Zabıta Memuru alınacak. Zabıta memuru alımlarında adaylardan, 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi şartlar aranır. Başvurular ise en geç 04 Şubat 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETME:

Kamuya yayımlanacak yeni memur personel alım ilanlarından her daim haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek yayımlanan ilanları anında bildirim alabilirsiniz. Veya Sosyal Medya hesaplarımızı takip ederek her daim sosyal medyanızda güncel ilanları görebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim