Ülkemizde Milyonlarca KPSS ye girmiş olan adaylar için yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya Düşük KPSS puanı ile memur personel alımı yapılıyor. Bu doğrultuda başvuru şartlarını taşıyan her memur personel adayı bu ilanlara başvuru yapabilecek. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere Kamuya 50 puan ve 60 puan ile alım yapan kurumların hepsini bir araya topladık ve sizlere haberimizde sunuyoruz.

50 VE 60 KPSS PUANI İLE ALIM YAPAN KURUMLAR:

Kamuya düşük KPSS puanı ile alım yapan kurumlar, Çekmeköy Belediyesi 15, Bağcılar belediyesi 40, Gürpınar belediyesi 2, Milli Savunma Bakanlığı 523, Trabzon Büyükşehir Belediyesi 221 ve Deliilyas Belediyesi 1 olmak üzere farklı pozisyonlarda memur personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kamuya düşük kpss puanı ile alım yapacak olan kurumlar adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesini doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50, 55 veya 60 puan almış olmak şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR VE İLANLARIN DETAYLARI:

Çekmeköy Belediyesi: Belediye kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olan, Lise Mezunu 5, Ön lissanas mezunu 5 ve Lisans mezunu 5 olmak üzere toplamda 15 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. Buna göre erkek adaylar için 167 cm boyundan ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranır.

Bağcılar Belediyesi: Bağcılar Belediyesi KPSS den en az 60 puan almış olan 40 Zabıta memur ualacak ve Lisans mezunu 13 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 20 Zabıta Memuru ve Ön Lisans Mezunu 10 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını 03 Aralık 2018 tarihi ile 07 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir.

Gürpınar Belediyesi: 19 Kasım 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilen duyuruya göre Gürpınar Belediyesi 2 kişilik kadro ile 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olan mimar alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı: Bakanlık bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için toplamda 523 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu Mühendis alacak. Bu bağlamda adaylardan Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi: Belediye farklı kurumlarına alım yapacağını belirtti. Bu bağlamda Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesine 170 Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı yapacak. Bir diğer ilana göre ise 51 kişilik kadro ile TİSKİ memur alımı yapacak. Buna göre toplamda 221 kişi alınacak ve adaylardan KPSS den en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Deliilyas Belediyesi: İlgili belediye bünyesine KPSS den en az 60 puan almış olan 1 kişilik kadro ile itfaiye eri alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvurularını 03 Aralık 2018 tarihi ile 07 Aralık 2018 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

Yukarıdaki ilgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için İşin Olsa Ekibi tarafından hazırlanmış olan tablo yardımı ile, Alım sayısına, Alım yapacak kuruma, Son başvuru tarihine ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca bunlar gibi diğer ilanlardan da haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek detaylı bilgi sahibi olabilir ve yayımlanacak ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Alım Yapacak
Kurum veya
Kuruluş ve
Pozisyon

KPSS Şartı

Alınacak Personel Sayısı

Son Başvuru Tarihi

Detaylar

SYDV

KPSS 60

-

-

TIKLAYIN

Çekmeköy Belediyesi

KPSS 60

15

07/12/18

TIKLAYIN

Bağcılar Belediyesi

KPSS 60

40

07/12/18

TIKLAYIN

Gürpınar Belediyesi

KPSS 55

2

03/12/18

TIKLAYIN

MSB

KPSS 60

523

21/12/18

TIKLAYIN

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

KPSS 50

221

12/12/18

TIKLAYIN

Deliilyas Belediyesi

KPSS 60

1

07/12/18

TIKLAYIN

TOPLAM

TIKLAYIN

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER