Devlet Persoınel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Mucur Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda memur personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Söz konusu olan Mucur Belediyesi Kırşehir ilinde bulunmakta ve farklı pozisyonlarda toplamda 29 kişilik boş kadro ile alım gerçekleştirecek.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Mucur Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için, 10 İtfaiye Eri, 8 Zabıta Memuru, 1 Süt Bitkilerinde Budamacı, 3 Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), 5 geçici statüsünde Beden İşçisi ve 2 Engelli statüsünde Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) için personel alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar, Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, İlan edilen pozisyonlar için belirtilen özel şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile igis bulunmamak şartları aranacaktır.

Ayrıca Zabıta Memuru ve İtfaiye eri pozisyonu için KPSS en az 50 puan ile alım yapılacak.Buna göre Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Diğer işçi pozisyonları için en az ilköğretim mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına, Zabıta Memuru ve İtfaiye eri pozisyonu için 16 Temmuz 2018 tarihinde başlayacaklar ve en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Diğer pozisyonlar için ise, en geç 16 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. AYrıca ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

Süs Bitkilerinde Budamacı

Temizlik işçisi

Beden İşçisi

Bahçe Bakım Elemanı