Devlet Personel Başkanlığı 31 Ocak 2019 tarihli yayımına göre, İnebolu Belediyesi 12 kişilik farklı kadro ile bünyesine memur personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aranmakta olup, adayların tü bu nitelikleri taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir.

İnebolu Belediye Başkanlığı tarafından alınacak personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi ve nitelikler doğrultusunda Aşçı, Büro Memuru, Şoför, İtfaiyeci gibi pozisyonlarda alım yapılacak.

İnebolu Belediye Başkalığı yukarıdaki 12 kişilik boş kadro için Türkiye İş Kurumuna ( İŞKUR ) iş talebinde bulunmuş olup, Başvurular 31 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. 

Söz konusu 12 adet Geçici İşçi için aranılan şartlar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından www.iskur.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olup, isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve pozisyonların İlan Numaralarına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

DPB tarafından yayımlanan ilana Buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Diğer belediye Perosnel alım ilanlarını incelemek için ise, Belediye Personel Alımları kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim