Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar kamu kurumları tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı DPB aracılığı ile yayımlanmaktadır.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istek üzerine Devlet Personel Başkanlığı DPB ilanlarının tümünü birleştirdik. Buna göre farklı kamu kurumlarının toplam bin 798 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

KURUMLAR ve POZİSYONLAR NEDİR?

Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Bale Sanatçısı Alacak, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Bale Sanatçısı Alacak, Necmettin Erbakan Üniversitesi 210 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Sanatsal Yardımcı Eleman Alacak, Uludağ Üniversitesi 191 Sözleşmeli Personel Alacak, Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 2 Sanatsal Yardımcı Eleman (Reji Asistanı ve Suflör) Alacak, Kanberra Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Nürnberg Başkonslosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Sanatsal Yardımcı Eleman Alacak, Stuttgart Başkonsolosluğu 3 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Yıldız Teknik Üniversitesi 10 Sözleşmeli Personel Alacak, AVBİR Daimi Temsilciliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Bozok Üniversitesi 75 Sözleşmeli Personel Alacak, Gazi Üniversitesi 209 Sözleşmeli Personel Alacak, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 Sözleşmeli Personel Alacak, İstanbul Üniversitesi 301 Sözleşmeli Personel Alacak, Sahil Güvenlik Komutanlığı 240 Sözleşmeli Personel Alacak, İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Orkestra Sanatçısı (Viyolonsel) Alacak, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Atölye Elemanı (Ses Efekt Uzmanı) Alacak, Türkiye Elektrik İletim.A.Ş.Gen.Md. 3 Sözleşmeli Avukat Alacak, Bülent Ecevit Üniversitesi 52 Sözleşmeli Personel Alacak, Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 Sözleşmeli Personel Alacak, Essen Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Paris Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Vaşington Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, İçişleri Bakanlığı 10 Sözleşmeli Personel Alacak, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında İstihdam Edilmek Üzere, 5 Adet Fon Denetçi Yardımcısı, 10 Adet Fon Uzman Yardımcısı ve 5 Adet Fon Avukatı Alımı yapacaktır. İlgili ilanların tamamını ve bildirilerini görmek isteyen adayların https://goo.gl/Xr4hPE linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yukarıda verilen kurumlar toplam bin 798 (1.798) kişilik memur alımı yapıyor.

DİĞER İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim