Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 29 Kasım 2018 yayımlanmış olan ilana göre Deliilyas Belediyesi bünyesinde oluşan personel eksikliğini karşılamak adına 657 Sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye itfaiye yönetmeliği hükümlerine göre 1 kişilik boş kadro ile Erkek veya Kadın İtfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Deliilyas Belediyesi itfaiye eri alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel şartlar aranır.

Özel olarak ise, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, SSınavın yapılacak tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 14 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular adayların başvuru şartlarını taşımaları durumunda Deliilyas Beled,iyesi Personel Dairesine şahsen yapılacak olup bunun dışında yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.