Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 2 kamu kurumu personel alım ilanı açıkladı

5 Şubat tarihinde açıklanan memur personel alım ilanlarına göre adayların eğitim düzeyinde en az lise dengi okullardan mezun olmaları istenildi. Et ve Süt Kurumu ile Devlet Opera Bale Genel Müdürlüğüne memur personel alımı başvuru şartları şu şekilde

ET VE SÜT KURUMU PERSONEL ALIMI;

Et ve Süt Kurumu daimi işçi alımında adaylar engelli kadrosunda istihdam edilecek. Telefon santral operatörü pozisyonunda 1 kişilik iş gücü için adayların asgari lise ve dengi okullardan mezun olmaları, bulaşıcı bir hastalığının bulunmaması başvuru şartı olarak açıklandı. Kazanana daylar için deneme süresi bulunacak. Adaylara kura çekimi 18 Şubat tarihinde saat 14:00'da ETS Genel Müdürlüğünde yapılacak. Sağlık kurulu raporu için kura sonucunda isim listesinde adı bulunan adaylar sınava alınacaklar için istenilecek.

İlan detayları için tıklayın

DOB GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI;

Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğüne Mersin DOB Genel Müdürlüğüne sözleşmeli sanatçı alımı yapılacak. Adayların eğitim düzeyinde en az ilkokul ve ilköğretim mezunu olmaları gerekli olacak. iş tecrübesi olarak en az 3 yıl deneyim istenilecek.

Başvurular 11 Şubat tarihine kadar dilekçe, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, diploma örneği ile birlikte şahsen yada posta yolu ile başvuru yapılabilecek. Adaylar 12 Şubat tarihinde saat 11:00'da sınava alınacaklar.

İlan detayları için tıklayın

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim