Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları arasında yer alan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre DHMİ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 126 kişilik memur personel alımı yapmaktadır. Peki hangi pozisyonlar içni alım yapılıyor ve detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 126 memur ve personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Stajyer Hava Trafik Kontrolörü - 100 Personel

Asistan Hava Trafik Kontrolörü - 26 Personel

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için yanların da belirtilmiş olan sayı kadar personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir.

ARANACAK ŞARTLAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 126 memur personel alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

Lisans bölümlerinden meznu olmak

KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri almış olmak

BAŞVURULAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 126 memur personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların 9 Haziran 2017 tarihine kadar adayların insan kaynakları daire başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim