Ülkemiz de faaliyetlerini sürdürmekte olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde DHMİ tarafından duyurulan ilan ile 126 memur alımı yapılacağı duyuruldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilan ile iki farklı pozisyon için toplam 126 kişilik memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki detaylar nedir Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alımı hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

Alınacak Personel Sayısı: 126

En Az Mezuniyet: Lisans Üniversite

Son Başvuru: 9 Haziran

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü toplam 126 kişilik memur alımı yapıyor. Peki adaylar hangi pozisyonlar için müracaat yapabilecek.

Asistan Hava Trafik Kontrolör - 26 Personel

Stajyer Hava Trafik Kontrolör - 100 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 126 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak olan adayların dört yıllık üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olması gerekmekte gerekli belgelere ve şartlara sahip olması gerekmektedir. Son başvuru 9 Haziran 2017 tarihine kadar devam etmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki link aracılığı ile gerekli detayları öğrenmesi gerekmektedir.

DHMİ 100 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı Yapıyor!

Devlet Hava Meydanları 26 Asistan Hava Trafik Kontrolörü Alımı

Editör: TE Bilisim