Ülkemizin en bilinir kurumlarında olan Devlet Su İşleri (DSİ) açık pozisyonları için memur ve personel alımı yapmaya devam ediyor. İhtiyaçların tespit edilmesi için kadrolar doğrultusunda Maliye Bakanlığı ile iletişim kuran DSİ ilanı hazırlayarak yayımlanması için Devlet Personel Başkanlığına göndermektedir.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Buna göre Devlet Su İşleri (DSİ) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 518 memur personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

13 Elektrik Elektronik Mühendisi, 35 Harita, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi, 12 Jeoloji veya Hidrojeoloji Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 4 Maden Mühendisi, 9 Meteroloji Mühendisi, 200 Ziraat Mühendsi, 21 Biyosistem Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 34 Makina Mühendisi, 1 Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi, 2 Matematik Mühendisi, 1 Fizik Mühendisi, 101 İnşaat Mühendisi, 6 Biyolog, 3 Tekniker, Lisans Mezunu 40 Büro personeli, ortaöğretim veya Önlisans mezunu 34 Büro Personeli olmak üzere toplamda 518 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar DSİ 518 memur alımı ilanına müracaatlarını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

DSİ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 518 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre başvuru yapmak isteyen adayların 29 Eylül 2017 - 8 Ekim 2017 tarihleri arasında DSİ'nin resmi internet sitesi aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim