Ülkemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi olan ve personel ilanları ile sıklıkla gündeme gelen Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) açık pozisyonları için memur ve personel alımları yapmaya devam ediyor. Buna göre ilgili Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) kamu kurumu ÖSYM tarafından yapılan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması için kadro ayırdı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ön lisans mezunu toplam 45 memur alımı yapacak. Peki mezuniyetlere göre kadro dağılımı nedir ve hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

MEZUNİYETLERE GÖRE ALIM

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması kapsamında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 45 kişilik memur ataması yapıyor. Peki mezuniyetlere göre kadro dağılımı nedir?

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: Kadro Verilmedi
Önlisans: 35 Personel
Lisans: 10 Personel
TOPLAM >>>>  45

POZİSYONLAR

Memur
Tekniker
Avukat
Mimar

Yukarıda verilmiş olan dört farklı kadro için DSİ kurumuna kadro ayrılmış olup toplam 45 kişilik memur ataması yapılacaktır. Adaylar müracaatlarını 14 Kasım - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında ÖSYM AİS aracılığı ile gerçekleştirebilir.

DİĞER KURUM ATAMALARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim