Devlet Personel Başkanlığı Memur Personel Alımı

Devlet Personel Başkanlığı bünyesine dahil etmek üzere Memur Personel alımı yaparak boşta bulunan kadrolarını doldurmaktadır. Sizde Devlet Personel Başkanlığında kariyerinizi bu yönde geliştirmek istemezmisiniz? Tek yapmanız gereken alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek ve en alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak daha ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Devlet Personel Başkanlığı Memur alımı ilanına son başvurular 14 Mart 2015 Cumartesi günü sona erecektir. Sınav Ankara'da yapılacaktır.

ATAMA YAPILABİLECEK BOŞ KADRO SAYISI: Devlet Personel Başkanlığında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfından (GİH) 9 uncu ve 8 inci derecelerden boş bulunan (30) adet kadroya Devlet Personel Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere Devlet Personel Uzman Yardımcısı alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI: a)657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinin 1 inci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, b)Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, c)Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1980 sonrası doğanlar), ç)Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından; 06-07 Temmuz 2013 veya 05-06 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları sonucuna göre (KPSSP45,KPSSP47,KPSSP73 ve KPSSP74 puan türlerinden) 85 ve daha yüksek puan almış olmak ve müracaat edenler arasından yapılacak puan sıralamasında ilk (300) aday içinde bulunmak, (300 üncü sıradaki adayla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılacaktır.) d)Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, e)Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel hali bulunmamak, İlanı daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim