Devlet Personel başkanlığı üzerinden kamu kurumlarına yüzlerce memur alım ilanları açıklandı

Eğitim düzeyinde en az lise, önlisans ve lisans mezunu olan ve kamu kurumlarında meslek kadrolarında ve uzman kadrolarda ve diğer bir çok kadrodaki alımlara başvuru yapmak isteyen adaylar Devlet Personel Başkanlığının açıkladığı bir çok ilana başvuru yapabilirler. DPB’de yüzlerce memur alımı yapılacak. KPSS şartı ile KPSS şartı olmadan bu alımlara başvuru yapılabilecek.

Dışişleri Bakanlığı Tel Aviv Büyükelçiliği, Köstence Başkonsolosluğu kadrolarında sözleşmeli memur alım ilanları açıkladı. İki ilanda 3 kişi istihdam edilecek. Sekreter kadrosundaki alımlar 28 Ocak ve 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. Dış İşleri bakanlığı KPSS şartı olmadan toplamda 64 personel alımı yapacak. Alımlara başvuru yapabilmek için tıklayın

Hazine ve Maliye Bakanlığına 7 sözleşmeli personel alım ilanı 11 Ocak tarihinde DPB’de açıklandı. Bilgi Teknolojileri Yöneticisi ve Hukuk Müşaviri kadrolarında toplam 11 kişi istihdam edilecek. Başvurular 22 Şubat tarihine kadar yapılabilecek.

Gündoğmuş Belediyesine 2 memur istihdam edilecek. KPSS puan türlerinden en az 70 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecekler.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüne Hemşire Sosyal çalışmacı çocuk gelişimcisi kadolarında 131  personel alımı yapılacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığına 6 farklı branşta uzman erbaş alımı, Iğdır Üniversitesine Kafkas Üniversitesine ve bir çok üniversiteye akademik personel alımı ilanları açıklandı.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA