Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin dört bir yanında seçmenler ile bir araya gelerek mitingler yapmakta diğer seçmenler hakkında halka bilgi vermekte yine yapılanlar konusuna değinmektedir. Bugün Zonguldak'ta yaptığı miting konuşmasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK'ya bin 500 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan resmi açıklama da Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK bünyesinde istihdam etmek üzere 2018 yılının sonuna kadar toplam bin (1.000) personel ve önümüzdeki 2019 yılında ise 500 personel alımının yapılacağını toplam ise bin 500 personele istihdamın verileceğini müjdeledi.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde büyük faaliyetlerini Zonguldak ilinde gerçekleştirmekte olan Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK için bin 500 personel alımı yapılacağını dile getirdi. 2018 yılının sonuna kadar bin kişilik personel alımı yapılacağı söylendi. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre ilanların Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK tarafından hazırlanarak Devlet Personel Başkanlığı ya da Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yakın zamanda duyurulması beklenmektedir. Siz değerli okurlarımızın İşin Olsa sitemizi takip etmesi yeterlidir. Öyle ki Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK tarafından kamuoyuna bin 500 kişilik personel alımı ilanı yayımlandığında anlık olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim