Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde hazırlamış olduğu ilanı resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümünden kamuoyuna duyurdu. Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 7 bin 467 (7467) memur alımı yapacağı öğrenildi. Pek çok aday uygun olduğu pozisyonlar için şimdiden müracaatlarını gerçekleştirdi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE farklı kadrolar için toplam 7 bin 467 (7467) memur alımı, kamu personeli alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Adayların hangi tarihe kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor? Tüm detayları sizler değerli İşin Olsa okurları için paylaşıyoruz.

ALINAN KADROLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 6 bin 681 İnfaz ve Koruma Memuru, 49 Biro Personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 185 teknisyen, 266 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 21 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 7.467 (7 bin 467) memur, kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adayların hangi tarihe kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE yukarıdaki kadrolar için 7 bin 467 memur alımı gerçekleştirmektedir. Resmi olarak başvurular 11 Haziran 2018 tarihi itibari ile sona erecek olup adayların bu pozisyonlara başvuru yapabilmesi için özel ve genel şartlara sahip olması gerekmektedir. Bu şartlara sahip olmayan adaylar başvuru yapamaz. Eğer sizlerde genel ve özel şartların ne olduğunu merak ediyorsanız hemen aşağıdaki linki takip ediniz.

ARANAN ÖZEL ve GENEL ŞARTLAR BURADA

Editör: TE Bilisim