Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü infaz ve koruma memuru alımlarına dair sonuçlar açıklanmaya başlamıştır. Sürece dair ilk sonuç açıklayan adliye Batman Adliyesi olmuştur. Adayların kendi sonuçlarını, başvuru yaptıkları adliyeler üzerinden öğrenmeleri gerekmektedir.  Batman Adliyesi tarafından yapılan açıklamada " Asil kazanan İnfaz ve Koruma Memuru adayları aşağıda istenen evrakları EN GEÇ 02/11/2018 tarihine kadar tamamlayarak Başkanlığımıza göndermeleri veya bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. İl dışında bulunanların evraklarını bulundukları yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığı ile göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde; Adalet Bakanlığı sınav, atama ve nakil Yönetmeliğinin 16. Maddesinin 3. fıkrası uyarınca "kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenen belgeleri süresinde ibraz etmeyenlerin atamaları yapılmaz" hükmü gereğince atamaları yapılmayacaktır. " ifadelerine yer verildi...

Her aday, başvuru yaptığı adliyeden kontrol etmeli

İlgili sınavlara katılan ve sınav sonucunu merak eden adaylar, başvuru yaptıkları adliyelerin resmi web adresleri üzerindeki duyurular kısmını takip etmelidirler. Duyurular alanında, ilgili başvuru sürecinin duyuruları yer alacak ve nihali listelerin açıklandığına dair bilgilendirmeler yapılacaktır. Yorumlar kısmından sonuçları açıklanan adliyeleri ileterek, diğer adaylarla paylaşabilir, fikirlerinizi aktarabiliriz.

Batman Adliyesi nihai başvuru listesi için TIKLAYINIZ

CTE alımı yardımlaşma grubu

Facebook grubumuzu, CTE alımına başvuruda bulunan ve bilgi paylaşımında bulunmak isteyecek adaylara yardımcı olmak amacıyla kurduk. Facebook grubumuza yönelik bağlantıya aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz... Böylelikle hem başvuru süreçleri hakkında yardımlaşabilir, sizinle aynı adliyeye başvuruda bulunan adaylarla bilgi alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim