Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur personel alımı yapıyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapmakta olduğu 3 bin 611 kişilik kadro ile başvurular bugün sona eriyor. Başvurular 13 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı. Bu güne kadar başvuruların devam etmesi ile birlikte binlerce aday başvuruları yaptı. Ancak hala başvuru yapmamış ve başvurusunu tamamlamamış olan adaylar bu gün içerisinde başvurularını mutlaka yapmaları gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular, Adalet Bakanlığının resmi internet sitesinden temin edilecek başvuru formunu doldurarak, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı ya da komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte en son başvuru günü mesai bitimine kadar sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlığına (sınav merkezi) veya herhangi bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına başvuracaklardır. 

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacak olduğu adaylardan,Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Son başvuru tarihi itibari le 18 yaşını doldurmuş olmak, Sınavı yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile İnfaz ve Koruma memurları için 30 yaşından gün almamış olmak ve diğer kadrolar için 35 yaşından gün almamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile herhangi bir ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına egel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve Hizmet vereceği kadro için gereken özel nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

KPSS ŞARTI ARANIYOR!

Adalet Bakanlığı CTE alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı Şartı arıyor. Adaylar 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gereklidir. bunun için Lise mezunlarından KPSSP94, önlisans mezunlarından KPSSP93 ve lisans mezunlarından KPSSP3 puan türünden 

İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim