Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Personel Alımı yapıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere, farklı bölümlerden toplamda 22 adet Çevre ve Şehircilik uzman yardımcısı alımı yapacak. Başvurular 6 Nisan 2015 te Başlayıp 15 Nisan 2015 tarihinde mesai saatine kadar bitecektir. Sizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde uzman yardımcısı olmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine, ve ayrıntılı bilgilere ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER

Çevre ve Şehircilik Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına katılabilmek için Bakanlık internet adresinde (www.csb.gov.tr) bulunan başvuru formu doldurularak başvurular alınacaktır. Alınan başvurular KPSS Puan türü dikkate alınarak branş bazında en yüksek puandan başlanmak suretiyle sıralanır ve her bir branşın dört katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava çağrılacak adayların listesi Bakanlığımız internet sayfasında yayımlanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar başvuru formunda ve aşağıda yer verilen belgeleri 06/04/015 tarihinden 15/04/2015 tarihi mesai bitimine kadar Bakanlığa şahsen veya posta yoluyla (Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Vekaletler Caddesi No:1 Bakanlıklar/ANKARA ) adresine teslim edilmesi gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

– 2013-2014 KPSS sonuç belgesinin aslı ve Bakanlıkça onaylanmak üzere fotokopisi, – Nüfus cüzdanı aslı ve Bakanlıkça onaylanmak üzere fotokopisi, – Yükseköğrenim diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve Bakanlıkça onaylanmak üzere fotokopisi, – İki adet vesikalık fotoğraf, – Onaylı askerlik durum belgesi, Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Daha Detaylı Bilgi Almak için Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

Çevre Ve Şehircilik Uzmanı Yardımcısı Alımı