Faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel atamaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna göre geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün memur alımı ilanı yayımlandı.

Yayımlanan KPSS 2017/6 atama ilanı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün iki farkı pozisyon için toplam bin 300 kişilik memur ataması yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 tercihleri kapsamında toplam bin 300 memur alımı yapıyor. Peki alım yapılan kadrolar hangileridir? Buna göre;

Büro Memuru - 487 Memur
Tekniker - 813 Personel

Yukarıda hangi pozisyon için kaç kişilik memur atamasının yapılacağı belirtilmiştir. Adayların uygun pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü büro memuru ve tekniker kadroları için toplam bin 300 kişilik memur ataması gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların öncelikle kadrolara uyumu bölümlerden mezun olması gerekmektedir. Mezun olunması gereken bölümler için İşin Olsa ekibi olarak sizlere aşağıda belirtilmiş olan haberi sunduk. Başvuru yapmak isteyenler ise ÖSYM AİS sayfasını takip etmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr/
MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim