Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı incelemeler sonucunda boş kontenjanların doldurulması için 848 memur personelini alacağını duyurdu
Memur olmak isteyenlere sevindirici haber Çevre ve Şehircilik Bakanlığından geldi. Yapılan resmi açıklamada Bakanlık boş bulduğu kontenjanları dolduracağını ve 848 memur personelinin alınacağını duyurdu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde şuan toplamda 12 Bin 752 kişi çalışmaktadır. Hedeflenen projelerin başarı ile sağlanması için memur personeli sayısını Bakanlık 13 Bin 600'e çıkartmayı hedeflemektedir. Bu hedefini 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyor.

Alımlar Ne Zaman Başlıyor?

Memur adaylarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sevindirici bir haber verdi ve 848 adayı memur olarak göreve başlatacağını duyurdu. Peki alımlar ne zaman başlıyor memur adayları kontenjanları doldurarak ne zaman işe başlayacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan resmi açıklamada sadece 848 memur personelinin alınacağı duyuruldu. Yani adayların ne zaman başvuru yapacağı ve ne zaman iş başı yapacağı konusunda henüz net bir tarih verilmemiş durumdadır. İlerleyen aylarda Bakanlıktan yeni bir resmi açıklama bekliyoruz.

Bakanlık Personelleri Nereler İçin Alacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 848 memur alacağını duyurdu. Peki alınacak bu memurlar nerelerde çalışacak. İl il her hangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak alınacak olan 848 memur personeli merkez ve taşra teşkilatlarında çalışacak. Bakanlık yeni alacağı memurlar ile nitelikli iş kalitesi yapmak istiyor ve 2017 yılı için yapılacak projelerin daha hızlı bitmesini planlamaktadır. Bakanlık yeni yapacağı araştırmalar ile boş pozisyon alımlarına önümüzdeki senelerde de devam edecektir.
Editör: TE Bilisim