Ülkemizin en popüler çay markalarından bir tanesi olan ve hem yurt içi hemde yurt dışı hasılatını artırmakta olan kamu kurumu olarak bilinmekte olan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR Türkiye İş Kurumu İŞKUR ve ÖSYM aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştirmektedir.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden duyurulan KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ilanı incelendiğinde Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR'un 66 kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Çaykur personel alımı detayları nedir, alınacak pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK OLAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden duyurulan KPSS 2018/1 merkezi atama ilanına bakıldığında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR'un 66 personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre önlisans mezunları anbar memuru, programcı, teknik ressam, bilgisayar işletmeni ve lisans mezunları memur ile mühendis kadroları için müracaatlarını gerçekleştirebilecektir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'nin düzenlediği KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ataması aracılığı ile 66 personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların 5 Temmuz 2018 tarihine kadar Aday İşlemleri Sistemi ÖSYM AİS üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim