Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan alım ilanı İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan ile Çanakkale Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Adaylar müracaatlar için İŞKUR merkezlerini kullanmakta olup başvurular için adaylara 10 günlük süre verildiği belirtildi. Adaylar çeşitli kadrolar için başvuru yapabilmekte olup en az ilköğretim mezunu olmak şartı aranan kadrolar bulunmakta olup KPSS şartı da aranmamaktadır.

SON BAŞVURU: 6 Mart 2017

Çanakkale Belediye Başkanlığının alım ilanı İŞKUR tarafından yayımlandı ve müracaat etmek isteyen adayların Türkiye geneli İŞKUR müracaat merkezleri ya da www.iskur.gov.tr adresine girerek ilgili kadrolar için başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Her kadro için ayrı ayrı nitelikler belirlenmiş olup toplam 49 farklı pozisyon için Çanakkale Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapıyor. 

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sayaç Açma-Kapama Elemanı (Su Sayacı)
Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri
Su kanalı işçisi
Temizlik Görevlisi
Büro Yönetimi Elemanı
Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi
Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları
Çağrı Merkezi Yöneticisi
Şoför-Yük Taşıma
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı)

Yukarıda bulunmakta olan kadrolar başta olmak üzere 49 farklı kadro için Çanakkale Belediye Başkanlığı personel alımı gerçekleştirecek.
Editör: TE Bilisim