Ülkemizin en bilinen kurumları arasında yer almakta olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açık pozisyonları için yıl içerisinde aralıklarla memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur alımı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilana göre yüksek maaş imkanı ile 9 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı detayları nedir, adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor, tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere belirtiyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı yapıyor. 9 memur alımında adaylara yüksek maaş verilecektir. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre java kurumsal mimarı 1 memur, java çözüm mimarı ve takım lideri 2 memur, yazılım geliştirme uzmanı 3 memur, yazılım geliştirme uzmanı 3 memur, sistem ve ağ güvenlik uzmanı 1 memur alımı olmak üzere toplam 8 memur alımı yapılacaktır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacal?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı duyurular bölümü aracılığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı kamuoyuna duyuruldu. Peki adaylar yüksek maaş imkanı ile 9 memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Buna göre adayların KPDS, YDS ve başvuru form evrakları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Emek Mahallesi 17.Cadde No:13 B Blok Kat:10 Çankaya /ANKARA Telefon: (0 312) 296 63 36 adresine başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular 23 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim