Ülkemizde aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan kamu kurumları arasında yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni hazırladığı ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde bulunan duyurular bölümü aracılığı ile ilan etti.

Buna göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı yapıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı ilanı yayımlandı peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak, adayların ilgili pozisyonlara müracaat edebilmek için hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlere tüm bilgileri veriyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı yapıyor. 9 memur alımında adaylara yüksek maaş verilecektir. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre java kurumsal mimarı 1 memur, java çözüm mimarı ve takım lideri 2 memur, yazılım geliştirme uzmanı 3 memur, yazılım geliştirme uzmanı 3 memur, sistem ve ağ güvenlik uzmanı 1 memur alımı olmak üzere toplam 8 memur alımı yapılacaktır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacal?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 memur alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların KPDS, YDS ve başvuru form evrakları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
Emek Mahallesi 17.Cadde No:13 B Blok Kat:10 Çankaya /ANKARA Telefon: (0 312) 296 63 36 adresine başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Resmi bildiriyi aşağı bölüme ekliyoruz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim