Zonguldak ilinde eğitim faaliyetlerine devam etmekte olan devlet üniversitesi olarak bilinen Bülent Ecevit Üniversitesi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurusunu gerçekleştirmektedir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından 31 Mart 2018 tarihinde yayımlanan ilana bakıldığında 52 kişilik memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak ve alım ilanına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NELERDİR?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 52 sözleşmeli memur alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar ile aranacak şartlar nedir? Buna göre 26 hemşire pozisyonuna Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programından mezun olmak, 15 hemşire pozisyonuna Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak, 3 sağlık teknikeri pozisyonuna Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak, 1 sağlık teknikeri pozisyonuna Podoloji önlisans programından mezun olmak, 2 sağlık teknikeri pozisyonuna Sağlık Laboratuarı, Tıbbi Laboratuar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, 1 sağlık teknikeri pozisyonuna Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2 sağlık teknikeri pozisyonuna Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2 röntgen teknisyeni pozisyonuna Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak şartları aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 52 sözleşmeli memur alımına adaylar nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların 14 Nisan 2018 tarihine kadar şahsen Rektörlüğe gerekli belgeler ile başvurularını yapması gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular geçersizdir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim