Bilgi Teknolojileri Kurumu BTK 47 memur alımı için ilan açıklandı.

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan ilana göre Bilişim uzman yardımcısı sınavına giriş için 3 farklı alanda personeller alınacak.

BTK PERSONEL ALIMI;

Genel İdari Hizmetler sınıfında istihdam edilecek olan uzman yardımcılarının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda göreve başlayabilmeleri için yazılı ve sözlü sınavı başarı ile geçmeleri gereklidir.

Sınava katılabilmek için adayların 657 sayılı DMK'da 48. maddede belirtilen genel şartları taşımaları, yaş şartında (01/01/1983 ve sonrası) 35 yaşını doldurmamış olmaları, KPSS puan türlerinden en az 70 puan almış olmaları, eğitim şartlarında başvuru yapılacak olan alanların istenilen bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Başvuru yapan adaylar arasında KPSS puan sıralaması yapılacak ve kontenjan sayısının 30 katı kadar aday yazılı sınava girebilecek.

Başvurular 15 kasım ile 23 Kasım tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Ankara’da bulunan BTK adresine şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapabilecekler. Başvuru belgelerinin asılları ibraz edileceği fotokopileri tasdik edilerek kabul edileceği belirtilmekte.

Yazılı sınav 15-16 Aralık tarihinde Ankara adresinde yapılacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından BTK remi internet sitesi üzerinden yazılı sınav yeri ve saati açıklanacak. Yazılı sınavdan 4 katı kadar aday sözlü sınava alınacaklar.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim