Ülkemizini iletişim ve teknoloji konusunda görevli, şikayetleri alan ve internet üzerinde yapılan tüm işlemleri dikkat ile takip etmekte olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nın ihtiyaçlarına göre memur ve personel alımı gerçekleştirilmektedir.

Geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan ilan ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nın 71 memur alımı yapacağı duyurulmuştu. Buna göre kurumun 71 kişilik alım gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 71 kişilik memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Alımlar bilişim uzman yardımcısı pozisyonu için yapılacak olup adayların ilgili bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

  • Sosyal bilimler alanında, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte ve yüksekokulların; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından ya da belirtilen bölümlerden mezun olmamakla birlikte sayılan alanlarda yüksek lisans veya doktora yapmış olanlardan 18 kişi alınacak.
  • Mühendislik alanında, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon, endüstri, bilgisayar mühendisliği fakülteleri veya bölümleri mezunlarından ya da belirtilen bölümlerden mezun olmamakla birlikte sayılan alanlarda yüksek lisans veya doktora yapmış olanlardan 35 kişi alınacak
  • Hukuk alanında, hukuk fakültesi mezunlarından 18 kişi alınacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda pozisyon ve mezuniyete ilişkin bilgi verilmiş olup adayların 17 Ocak 2018 tarihine kadar Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yolu ile www.btk.gov.tr adresinden elde edeceği formu doldurarak müracaat etmesi gerekmektedir.

DİĞER MEMUR ALIMLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim