Kamu kurum ve kuruluşlarına farklı eğitim düzeylerinde ve farklı kadrolarda memur alımı yapılacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezi atamalarda bilgisayar işletmeni kadrosunda 58 personel alınacağı açıklandı.

Önlisans ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bilgisayar işletmeni alımlarında 17 kişi için önlisans mezunu, 41 kişi için ise lisans mezunu olmak yeterli olacak.

83 kamu kurumuna 1729 memur personel kadrolarına atanmak için tercih yapmak isteyen adayların 20 Aralık tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

ÖNLİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI;

Bilgisayar işletmeni kadrosunda 58 personel alımı yapacak kurumlar ile başvuru şatları belli oldu. Buna göre Artvin Çoruh Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Türkiye Vagon Sanayii A. Ş. Genel Müdürlüğü kurumları önlisans mezunu alımlar yapacak.

LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI;

Lisans mezunu olarak 41 kişinin alım yapılacağı kurumlar ise şöyle; Aksaray Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Dışişleri Bakanlığı, Giresun Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi, Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim KURULU Başkanlığı.

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim