Afyonkarahisar Çobanlar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda memur personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre toplamda 21 kişilik boş kadro ile, 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak memur alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların bu nitelikleri yerine getirmeleri halinde başvuruları geçerli sayılacaktır.

21 KADRO İLE MEMUR PERSONEL ALINIYOR!

Çobanlar Belediyesi bünyesine 21 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel adayları alacak. Buna göre lise mezunu, 1 Memur, 3 Zabıta Memuru ve 3 İtfaiye eri alınacak. Ön Lisans mezunu, 3 İtfaiye eri, 3 Zabıta Memuru, 1 Tahsildar, 3 tekniker ve 1 Muhasebeci alınacak. Lisans Mezunu ise, 1 Mühendis, 1 Bilgisayar İşelteni, 1 Tahsildar alımı olmak üzere toplamda lise, ön lisans ve lisans mezunu 21 memur personel alımı yapılacak.

GENEL VE ÖZEL NİTELİKLER:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve yapılacak güvenlik soruşturmasu ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

Özel olarak ise adaylardan, ÖSYM tarafından yapılacan Kamu Personeli Seme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Ancak Mühendis kadrosu için En Az KPSS 60 puan almış olmak gerekmektedir. Bunun dışında Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranır.

Zabıta Memuru için, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, sınavın yapıldığı tarihi tibari ile 30 yaşını doldurmamış olmaları gereklidir.

İtfaiye eri için ise, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve İtfaiye eri ve Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için itfaiye ve Zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 10 Eylül 2018 tarihinde başlayabilir ve en geç 11 Eylül 2018 tarihine kadar saat 1730 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvuru formu, Nufüs cüzdanı fotokopisi, KPSS SOnuç belgesi, İtfaiye eri kadrosuna atanacaklar için en az C sınıfı sürücü belgesi, Zabıta Memuru kadrosuna atanacaklar için en az B sınıfı sürücü belgesi, 2 Fotoğraf ve Askerlik durum belgesi ile birlikte Çobanlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular ve sınav hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim