Kamu kurumlarına zabıta memuru, tekniker, mühendis ve tahsildar kadrolarında ilk defa atanmak isteyen adaylara yönelik olarak Mersin Bozyazı Belediyesi personel alım ilanı açıkladı.

Açıklanan memur alım ilanına göre adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türlerinden en az 60 ile 65 ve üzeri puan almaları gerekmektedir. 

Mersin Bozyazı Belediyesi Genel İdari Hizmetler Kadrosunda 3 zabıta memuru, 3 memur kadrosunda, 3 tahsildar kadrosunda; Teknik Hizmetler Sınıfında 1 mühendis alımı, 2 tekniker alımı yapacak. İstenilen eğitim şartları şu şekilde;

ZABITA MEMURU ALIMI;

Erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği zabıta memuru alımlarında lisans mezunu olmak gerekmektedir. B sınıfı sürücü belgesi olmak, KPSS P3 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almak gerekmektedir.

TAHSİLDAR VE MEMUR ALIMI;

Tahsildar memur alımlarında lisans mezunu ve P3 puan türünden en az 60 üzeri puan almak gerekmektedir. Memur kadrolarına başvurularda da Lisans mezunu olmak, P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almak gerekmektedir. 

MÜHENDİS VE TEKNİKER ALIMI;

Mühendis kadrolarındaki alımlarında inşaat lisans mezunu olmak B sınıfı ehliyet sahibi olmak. P3 puan türünden en az 65 ve üzeri puan almak istenilmektedir. Tekniker alımlarında elektrik, iklimlendirme- soğutma bölümlerinden mezun olmak B sınıfı ehliyet sahibi olmak, B sınıfı ehliyeti bulunmak KPSS P3 puan türünden 60 ve puanı olmak istenilmektedir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

BAŞVURULAR;

Başvurular 04 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 08 Ocak 2019 günü saat 17.00'a kadar devam edecek. şahsen veya iadeli taahhütlü posta ile başvuru yapılabilecek.