Geçtiğimiz hafta Bartın İl Özel İdaresi tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere iş güvenliğii uzmanı pozisyonu için geçici personel alımı yapacağı ilan edilmişti. Adaylar İŞKUR aracılığı ile alım ilanının müracaata çıktığı günden beri başvurularına devam edebiliyor.

Bartın İl Özel İdaresinin alım yaptığı A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı alım ilanı için son başvuru tarihi 10 Mart 2017 olarak biliniyor. Adayların bu süre zarfına kadar müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Bartın İl Özel İdaresi tarafından A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı alım ilanına yapılan müracaatlar devam ediyor. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir. İlanın yayımlanmış olduğu Bartın ili İŞKUR aracılığı ile tüm adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.
Yine Türkiye geneli internet üzerinden de İŞKUR aracılığı ile Bartın İl Özel İdaresi İş Güvenliği Uzmanı kadrosu için personel alımına müracaat edebilirsiniz. Bunun için;

https://goo.gl/1f78Rb

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar internet üzerinden İŞKUR aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Başvuracak olan adayın iş güvenliği uzmanı ünvanına sahip olacağı gibi yine A sınıfı ( çok tehlikeli sınıf) belgesine de sahip olması gerekmektedir. Başvurular sırasında gerekli nitelik ve belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihi: 10 Mart 2017'dir.
Editör: TE Bilisim