1992 yılından beri ülkemizde eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam etmekte olan Balıkesir Üniversitesi açık pozisyonları için sıklıkla personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Balıkesir Üniversitesi ilanları Rektörlük tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulması ve başvuruların başlaması için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Balıkesir Üniversitesi tarafından kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında üniversitenin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 9 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki Balıkesir Üniversitesi hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve alıma ilişkin detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere toplam 9 personel alımı yapıyor. Alınacak olan personeller;

Diğer Sağlık Personeli - 3 Kişi
Sağlık Teknikeri - 2 Kişi
Hemşire - 4 Kişi

Yukarıda Balıkesir Üniversitesinin hangi pozisyonlar için kaç kişi alımı yapacağı belirtilmiştir. Görevlendirilecek olan adaylar özel bütçeden gelen kazanç ile maaş alacaktır.

ARANACAK ŞARTLAR?

Balıkesir Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sırasına göre, Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Nöbet usulü çalışmasına engeli bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve kadrsunun gerektirdiği mezunluk şartlarını taşımak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR

Adayların üniversite bünyesinde istihdam etmek için 1 Aralık 2017 tarihine kadar Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim