Ülkemizde eğitimlerini sürdürmekte olan devlet üniversiteleri açık olan pozisyonları için Rektörlük aracılığı ile ilan hazırlamakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı üzerinden duyurmaktadır. Balıkesir Üniversitesinin geçtiğimiz hafta yayımladığı ilan ile 40 sözleşmeli memur alımı yapacağı öğrenildi.

Balıkesir Üniversitesi kendi bünyelerinde görevlerini sürdürmekte üzere toplam 40 sözleşmeli memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için memur alınacak, memur alımı detayları nedir? Tüm bilgileri www.isinolsa.com ekini olarak siz değeri okurlarımız ile paylaşıyoruz.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Balıkesir Üniversitesi farklı pozisyonlar için 40 memur alımı yapıyor. Peki kadro dağılımı nedir? Buna göre önlisans mezunu hemşire kadrosuna 15 kişi, fizyoterapist kadrosuna 2 kişi, ortaöğretim mezunu hemşire kadrosuna 17 kişi, eczacı kadrosuna 2 kişi, diğer sağlık personeli kadrosuna 1 kişi ve diğer sağlık personeli kadrosuna ise 3 kişi alınacak olup toplam 40 sözleşmeli memur alımı yapılacaktır. Peki başvurulara ilişkin detaylar nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Buna göre öncelikle adayların 657 sayılı devlet memurları kanunundaki genel şartları taşıyor olmak, aranan niteliklere sahip olmak, istenen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş olmak şartlarına sahip olması gerekmekte olup başvurular 8 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adayların bu tarihe kadar Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim