Bakanlıklara işçi alımlarına başvurular alınırken, TYP ilanları da yayımlandığından her gün çok sayıda ilana başvurular sonlanıyor ya da yeni ilanlara başvuru süreçleri devreye giriyor. Hali hazırda binlerce kişilik ilandan söz konusudur. Bu ilanlarda 1000 kişilik işçi alım duyurusu Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanmış ve başvuruları başlamış durumdadır. Bu ilanlara, başvuru süreçlerine ve diğer detaylarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

MSB 600 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

MSB, DPB üzerinden duyuru yayımlayarak; İŞKUR üzerinden 600 işçi alacağını aktarmıştır. Bu ilanlara başvurular alınmaya başlamış durumdadır. Daha detaylı bilgi, başvuru şartları ve şekilleriyle alakalı açıklamalara aşağıda yer alan ilan bağlantısından ulaşabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz...

İLAN İÇİN TIKLAYIN.

TCDD 356 KADROLU İŞÇİ ALIMI YAPACAK

TCDD bünyesine yapılan 356 kadrolu işçi alımı süreci için de tüm detaylar aşağıdaki bağlantı üzerinde detaylıca aktarılmış durumdadır. İlgi gören ilanlarda olan TCDD 356 işçi alımı için bilgilendirmelere mutlaka göz atmanızı önermekteyiz.

TCDD İLANI İÇİN> TIKLAYIN

PMYO, MEB, SOSYAL HİZMETLER TYP İLE İŞÇİ ALIMLARI

Farklı kamu kurumları ve bakanlıklara, il milli eğitim müdürlüklerine TYP üzerinden işçi alımı yapılmaktadır. Neredeyse her gün İŞKUR üzerinden yeni TYP ilanları yayımlanmakta ve başvuruları alınmaktadır. Bu ilanlara erişim sağlamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

PMYO, MEB, İL MÜDÜRLÜKLERİ TYP ALIMI> TIKLAYIN

16 İLDE MESLEK KAZANMA KURSLARI - 1800 TL MAAŞ

İŞKUR üzerinden İş Başı Eğitim Programlarına başvurular alınıyor ve şuanda 16 il için yayımlanmış yeni programlar bulunmaktadır. Bunlara katılacak kişiler, 1800 TL maaş alacaklar ve meslek öğreneceklerdir.

İLANLAR İÇİN> TIKLAYIN