Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamu kurumlarına memur personel alımları yapılacak. 8 Ocak tarihi itibari ile adaylara duyurulan ilanlara göre Belediye, Bakanlık ve Üniversite Kurumlarında kadrolu ve sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan personeller hangi kadrolarda istihdam edilecekler? Başvuru şartları neler olacak? İşte detaylar..

70 KPSS İLE BELEDİYE PERSONEL ALIMI;

Gündoğmuş Belediyesine Genel İdari Hizmetler sınıfında Lisans mezunu Kamu Yönetimi mezunu 2 kişi Memur alınacak. KPSS puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmaları istenilecek. Başvurular 25 Ocak tarihinde alınmaya başlanacak. Son başvuru tarihi ise 29 Ocak tarihi olacak açıklandı. Şahsen yada iadeli taahhütlü başvuru yapılabilecek.

41 VE 46 YAŞINDA SEKRETER ALIMI

Dışişleri Bakanlığı Vaşington Büyükelçiliğine sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere sekreter alımı yapılacak. Adayların 41 yaşından gün almamış olmaları istenilmekte. 5 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek olan alımda 20 Şubat tarihinde yazılı sınav 1 Mart tarihinde uygulaması sınav yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı Üsküp Büyükelçiliği için 2 sözleşmeli sekreter alımı yapılacak. Bu alımda 46 yaşından gün almamış olanlar başvuru yapabilecekler. Adaylara 16 Şubat tarihinde yazılı sınav yapılacak.

LİSE VE LİSANS MEZUNU 131 MEMUR ALIMI

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüne sosyal çalışmacı, hemşire, çocuk gelişimci alımı yapılacak. Lise mezunu hemşire kadrosunda 100 kişi, Lisans mezunu hemşire kadrosunda ise 29 kişi, Lisans mezunu 1 sosyal çalışmacı Lisans mezunu 1 çocuk gelişimci istihdam edilecek. Adayların 657 sayılı DMK 48. maddedeki genel şartları taşımaları istenilmektedir.

İstanbul Üniversitesi personel alımı için tıklayın

İlanlara erişmek için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim