Kamu Personeli olmak isteyen milyonlarca aday memur alımları için gelecek açıklamalara odaklandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının personel ihtiyacının giderilmesi için Bakan FAKIBABA yeni bir açıklama yaptı. Ayrıca hangi kadrolarda alım yapılacağı da belli oldu

TARIM BAKANLIĞINA MEMUR ALIMI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA, Balıkesir Bigadiç ilçesinde bir takım etkinliklere katıldı. Hayvancılık ile uğraşan çiftçiler ile esnafı yerinde ziyaret eden Bakan, tarımda eğitim konusunda da önemli değerlendirmeler yaptı.

HANGİ KADROLARDA ALIM OLACAK?

Tarım Bakanlığına yapılacak alımlar için gerekli izinlerin alınması için yazışmaların yapıldığını aktaran Bakan FAKIBABA, “ Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mühendisleri istihdamı için 9 Şubat'ta 10 bin 551 kişinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ailesine katılmasına yönelik gerekli kuruluşlara yazılarımızı yazdık. Bir şey söylüyorsam doğrudur" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına Veteriner, Ziraat Mühendisi ve Gıda Mühendisi olmak üzere toplamda 10 bin 551 memur alımına ilişkin yeni gelişmeler için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.